Memiş'e sonsuz destek

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın önceki gün Silivrispor eski yönetim kurulu üyelerinden Mutlu Memiş için, 'Memiş'in olduğu her organizasyonda sonuna kadar destek vardır' dedi.

Memiş'e sonsuz destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın önceki gün Silivrispor eski yönetim kurulu üyelerinden Mutlu Memiş için, “Memiş’in olduğu her organizasyonda sonuna kadar destek vardır” dedi. 

Hafta sonu bir araya gelen Mutlu Memiş ve Zafer Yalçın uzun bir spor sohbetinin ardından kısa açıklamalarda bulundu. MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın; “Silivri’de sportif olarak birçok ilke imza atmış bir yöneticidir Mutlu Memiş. Silivrispor’un profesyonellik hayaline kavuşturan en büyük isimlerdendir. Şahsi düşüncem Memiş’in spor camiasından kopmamasıdır. Fikirleri ile ilçemizdeki sporun geldiği nokta ortadadır. Bir kulübün 18 yıllık hayalinin gerçekleşmesi için kurduğu yönetimin başarısı ortadır. Ben Zafer Yalçın olarak kendisinin alacağı her türlü kararda sonsuz destekçisi olacağımı da açıkça beyan ederim” dedi.