CHP'li kadınlar meydanlarda

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, Silivri sahilinde stant açarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istediler.

CHP'li kadınlar meydanlarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, Silivri sahilinde stant açarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışlarını sürdürüyor. Elif Yılmazer’in başkanlığındaki partili kadınlar, geçtiğimiz akşam Silivri sahilinde stant açarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için vatandaşlardan destek beklentilerini ortaya koydular. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürece dikkat çeken kadınlar, İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin bu noktada önemine ilişkin mesaj verdiler. 

YILMAZER: BU SEÇİM BİR DÖNÜM NOKTASI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer konuya ilişkin açıklamasında, “ Ülkemizin içinde bulunduğu kaotik ortam herkesin malumu. Mevcut iktidarın ve Erdoğan’ın tavrı bu kaosu her geçen gün büyütmekte. Bir yanda sadece Cumhurbaşkanlığı yapmaya aday İhsanoğlu, diğer yanda Cumhurbaşkanlığı dışında her şeyi kendi kontrolü altına almak, tüm yetkiyi, tek adamlılığını perçinlemek isteyen, başkanlık sistemi arzusuyla yanıp tutuşan bir Erdoğan var. Bu noktada yaklaşan seçimler ülkemiz açısından bir dönüm noktası olacaktır. Ya demokrasi yaşayacak, ya da diktatörlük rejimine doğru yol alınacaktır. Ben en sıkıntılı dönemlerden çıkmayı başarmış Türk Milleti’nin gelinen noktada yine doğru kararı vererek aydınlığa giden yolda yürüme azmini ortaya koyacağından eminim” dedi.