Silivri Motosiklet Kulübü festival düzenliyor

Silivri Motosiklet Kulübü, bu yıl 1.sini düzenleyecekleri 'Yaz Bitiyor Silivri Festivaline' tüm motosiklet severleri ve Silivri Halkını davet etti.

Silivri Motosiklet Kulübü festival düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Motosiklet Kulübü, Türkiye Motosiklet Platformu ve Trakya Motosiklet Kulüpleri Birliği tarafından organize edilecek festival, 22-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Kumluk mevkiinde gerçekleşecek.

Yapılacak olan organizasyon hakkında Silivri Motosiklet Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.;

“Festivalimiz 22 Eylül Cuma günü geleneksel büyük kamp ateşimizin yakılması ile başlayacak, dileyenler belirlenen yerlerde çadırlarını kurabilecek, mangallarını yakabilecek ve ince sazlar ekibi konuklarımıza eğlence ve keyif dolu vakitler sağlayacaktır...

23 Eylül Cumartesi günü gün boyu kulüpler arası halat çekme, yavaş gitme, yumurta taşıma, eşli çeşitli yarışmalar ve ödüllü tavla turnuvaları gibi birçok etkinlik ile dileyenler için köylerimizdeki önemli tarihi ve doğa noktalarına rehber eşliğinde turlar düzenlenecektir. Aynı günün akşamı kurulacak sahnemizde yerel ve misafir sanatçılarımız konserler verecektir.

24 Eylül Pazar günü yine akşam üzeri bitiş saatimize dek gün boyu çeşitli aktiviteler düzenlenecektir.

Festival alanımızda 3 gün boyunca denize girme imkânı duşlar seyyar wcler ve çadır kurma imkanları sağlanmış olup tüm bunlar ve festival alanına giriş ile 3 gün boyunca çay kahve su Ücretsizdir. Festival boyunca çeşitli sürpriz ikramlar olacaktır.

Yine festival alanımızda Türkiye Motosiklet Platformu ve Trakya Kulüpler Birliği ve kulübümüzce Ülkemizin önde gelen camiamızla ilgili firmaları ile yerel firmalarımız stantlar açacak bu stantlarda eğitimden aksesuara yiyecekten içeceğe birçok firmamız yer alacaktır.

Festival alanı güvenliği Silivri Emniyet Müdürlüğü ve festival görevlilerince sağlanacaktır.

Tüm Motosiklet Severleri Silivri'mize Yaz Bitiyor Festivalimize Bekliyoruz.

Festival hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için 05537223730 - 05324544019 – 05334822760 veya Trakya Kulüpler Birliği 05352040010 – 05324076334 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler”