Genç adam hayata tutunamadı

Yalnız yaşadığı ikametgahında 3 gündür haber alınamayan ve evinde yarı baygın bulunan 39 yaşındaki öğretmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Genç adam hayata tutunamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, dün akşam saatlerinde Silivri Basınkonut 2 sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere yalnız yaşadığı ikametgahından kötü kokuların gelmesi ve 3 gündür işe gitmediği öğrenilen 39 yaşındaki İlbey Yılmaz’ın arkadaşları konuyu Silivri Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Çilingir marifetiyle eve giren ekipler, şahsın yarı baygın olarak buldu.39 yaşındaki genç adam olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şahsın, Silivri Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmen olarak görevli olduğu, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle öğretmenlik yapamadığı, Silivri merkezde bulunan bir okulda memur olarak görevlendirildiği, 1 ay önce de senelik izne çıktığı, İşe gelmemesi üzerine okul müdürünün konuyu İlçe Milli eğitim müdürlüğüne bildirdiği, müdürlük yöneticilerinin de durumu emniyete bildirdiği öğrenildi.

Şahsın intihara teşebbüs ettiği iddia edilirken 39 yaşında hayatını kaybeden İlbey Yılmaz’ın ölüm sebebinin tespiti için Adli tıp kurumuna gönderildi.