Takım elbiseli hırsızlar işbaşında!

Fatih Mahallesi'nde duyanları şaşkına çevirecek bir hırsızlık olayı yaşandı.

Takım elbiseli hırsızlar işbaşında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatih Mahallesi'ndeki bir evde hırsızlık yapan zanlılar, kendilerini 'belediye yardım komisyonu üyesi' olarak tanıttı. Belediye başkanlığı yetkililerinin de polisin uyarısıyla bilgi sahibi olduğu hırsızlık vakası duyanları şoke etti.

Yardım komisyonu üyesi gibi eve girerek maddi durumu ile ilgili sorular soran hırsızlar, ev sahibini oyalarak evdeki para ve cep telefonlarını çaldı. Komisyon üyesi görümündeki hırsızların evden ayrılmasından sonra hırsızlığın farkına varan mağdur, polisi arayarak durumu bildirdi. Polis, hırsızları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatırken, belediye Silivri'de yaşayanları cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajla (SMS) hırsızlara karşı uyardı.

Silivri Belediye Başkanlığı'ndan dün binlerce kişiye yollanan toplu SMS'te şu ifadeler yer aldı: "Kendilerini Silivri Belediyesi Yardım Komisyonu olarak tanıtıp diyalog kurarak hırısızlık yapan kişilere inanmayınız. Böyle bir olayla karşılaştığınız taktirde 727 10 45 numaralı Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'müze başvurunuz."