Odak öğrencilerine Hukuk ve Hukuk Fakültesi tanıtıldı

Odak Okulları'nda Meslek Tanıtım Günleri Projesi kapsamında Av. Gizem Özkanlı Çelikkol konuk edilerek öğrencilere Hukuk, Hukuk Fakültesi ve Avukatlık Mesleği anlatıldı.

Odak öğrencilerine Hukuk ve Hukuk Fakültesi tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Odak Okulları Silivri Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemine Meslek Tanıtım Günleri Projesi kapsamında düzenlediği etkinlikle başladı. Proje kapsamında geçtiğimiz gün ilçemiz avukatlarından Gizem Özkanlı Çelikkol davet edildi. Okulun konferans solunanda düzenlenen söyleşiye Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, rehber öğretmenleri, 7. ve 8. sınıf öğrencileri katıldı. Av. Çelikkol, öğrencilere genel anlamda Hukuk ve Hukuk Fakültesi, özel anlamda ise Avukatlık mesleğini tanıttı. Hukuk Fakültesi mezunlarının Avukat, Hakim, Savcı, Akademisyen, Arabulucu, Bilirkişi, Uzlaştırmacı ve Noter gibi meslekleri seçebilecekleri anlatıldı. Öğrenciler merak ettiklerini sorma fırsatı buldular.

Söyleşi sonunda paylaştığı önemli bilgiler dolayısıyla Av. Gizem Özkanlı Çelikkol'a teşekkür çiçeği sunuldu. Çelikkol, nazik davetleri için Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç ve rehber öğretmenleri nezdinde tüm Odak Okulları öğrenci, öğretmen ve yetkililerine teşekkür etti.