Paçalı'dan Sayır'a teşekkür mesajı!

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı geçtiğimiz Cuma günü ameliyat oldu.

Paçalı'dan Sayır'a teşekkür mesajı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkezi Silivri'de bulunan ve Türkiye'de hayvan hakları alanında çalışmalar yürüten alanında önder kuruluşlardan HAYKURDER'in Kurucu Başkanı Erman Paçalı bir süredir yaşadığı şiddetli ağrılar nedeni ile başvurduğu Silivri Devlet Hastanesinde Genel Cerrah Op. Sinan Sayır tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık 3 saat süren başarılı bir operasyon sonrası 2 gün hastanede yatan Paçalı bugün tedavi gördüğü Silivri Devlet Hastanesinden taburcu edildi. Bir çok başarılı operasyonla ün kazanan Sayır'ın gerçekleştirdiği operasyonda Paçalı'nın safra kesesi alındı.

Yüzlerce mesaj yağdı

Paçalı'nın rahatsızlandığı ve operasyon geçirdiğini öğrenen hayvanseverler Türkiye'nin dört bir yanından Paçalı'yı mesaj yağmuruna tutarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sayır'a teşekkür!

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı taburcu olduktan sonra takipçileri için bir mesaj yayınladı ve Op. Dr. Sinan Sayır'a da teşekkür ederek çalışmalarına bir hafta ara vereceğini duyurdu. Paçalı mesajında "Geçtiğimiz Cuma günü bir cerrahi operasyon geçirdim. Uzun süredir çektiğim ağrılardan beni kurtaran, hayatta en kıymetli şey olan sağlığımı bana tekrar armağan eden, önce yaşatmayı kendine dert eden, sonra bunu meslek edinen çok kıymetli hocam Sinan Sayır'a teşekkür ederim. Ekibi ile birlikte çok emek verdiler. Hakkı ödenemez. Şimdi evimdeyim. Sahadan bir hafta uzak kalacağım ancak çok daha dinanik, sağlıklı ve enerjik olarak geri döneceğim" dedi.

Paçalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.