Jonix Hava Temizleme Cihazları ile Ortamdaki Partiküllerden Kurtulun

Havam Temiz, üniversite laboratuvarlarında incelenen ve onaylı belge ile sertifikaya sahip Jonix hava temizleme cihazlarını müşterilerine sunmaktadır.

Jonix Hava Temizleme Cihazları ile Ortamdaki Partiküllerden Kurtulun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havam Temiz, üniversite laboratuvarlarında incelenen ve onaylı belge ile sertifikaya sahip Jonix hava temizleme cihazlarını müşterilerine sunmaktadır. Kapalı alanlar, yoğun bir sirkülasyona sahip olduğu için bir süre sonra sağlıksız bir havaya sahip olmaktadır. Bu durum, ortam içerisinde bulunan bireylerin kendilerini kötü hissetmelerine sebebiyet verebilir. NTP teknolojisiyle tasarlanan ve 0.3 mikrondan küçük partiküller üzerinde bile etkili olabilen hava temizleme cihazları; restoran, kafe, veteriner, güzellikler merkezi, sağlık kuruluşları gibi alanlarda kullanılarak havanın temizlenmesini sağlar.

NTP Teknolojisi ve Sağladığı Avantajlar

NTP teknolojisi, Non Thermal Plazma olarak biliniyor. NTP’nin temelini oluşturan plazmanın, küçük bir elektrik alan tarafından aktive edildiği ve sistemin temelde bu şekilde çalıştığı biliniyor. Teknoloji, kirletici bileşikler üzerinde oksidasyon işlemi gerçekleştirerek havada bulunan partiküllerin etkin bir şekilde tutulmasını sağlar.

NTP teknolojisi pek çok avantaja sahiptir. Bu avantajlardan bazılarını şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

·       Ortamda bulunan uçucu organik bileşikler kısa sürede ortamdan uzaklaştırılır.

·       Bakteri, küf ve virüsler tutularak ortamın temizlenmesi sağlanır.

·       Hava kanallarının temizliği efektif bir şekilde gerçekleştirilir.

·       Hava ile temas eden yüzeylerdeki partiküller giderilir.

Bu ve bunun gibi avantajları sayesinde hava temizleme cihazları, özellikle koranavirüs etkilerinden uzaklaşılmak amacıyla pek çok alanda kullanılmaktadır. Jonix ürünlerinin tamamı üniversite laboratuvarlarında incelenmiş ve onaylanmıştır. Çevre Sağlık Sertifikası ile Mükemmellik Sertifikası gibi onaylı belge ve sertifikalara sahiptir. Bu nedenle birçok alanda sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Jonix Hava Temizleme Cihazları ve Kullanım Alanları

Jonix hava temizleme cihazları, üstün teknolojisi sayesinde ortamın kötü koku ve partikülden uzaklaştırılmasını sağlar. En etkili filtreleme sistemlerinden biri olan Hepa filtre bile 0.3 mikrondan daha küçük partikülleri tutamamaktadır. NTP teknolojisi ise bu boyutlardaki partiküller üzerinde oldukça etkilidir.

Kafe, restoran, sağlık kurumları, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, üretim alanları, atık merkezleri, güzellik salonları başta olmak üzere pek çok alanda kullanılabilen cihazlar, kullanım kolaylığı sunmaktadır. Ortamda yer alan küf, virüs, bakteri, uçucu organik bileşiklerin etkinlikleri azaltılmaktadır. Ayrıca alerjilere, aşırı nem etkilerine karşı da etkilidir. Bulunduğunuz alanda Jonix Cube gibi hava temizleme cihazlarını kullanarak ferah bir ortama ulaşabilirsiniz.