Yerli Dedektör Markası

Yerli bir ürün olan ve yerli bir marka olarak dünya pazarında yer etmiş olan Nokta Makro Dedektör ülkemizin gururu olarak üretmiş olduğu ürünleri yurt dışına ihraç etmektedir

Yerli Dedektör Markası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli bir ürün olan ve yerli bir marka olarak dünya pazarında yer etmiş olan Nokta Makro Dedektör ülkemizin gururu olarak üretmiş olduğu ürünleri yurt dışına ihraç etmektedir. Günümüzde dünya genelinde kullanılan teknolojiler ile üretilmiş olan dedektörler ile rekabet edebilecek ürünler üreten Nokta Makro Dedektör aynı zamanda kullanmış olduğu teknoloji ve sahip olduğu tasarım ile bu ürünlerden daha üst seviyede özellikleri de sizlere sunmaktadır. Tüm dünyanın kullandığı ve ülkemize de pazar hakimiyetine sahip olan Nokta Makro Dedektör ürünleri sayesinde aradığınız ürünleri çok kolay bir şekilde kısa sürede bulabiliyorsunuz. Profesyonel bir tasarıma sahip olan ve teknoloji olarak diğer cihazlara göre daha üst teknolojiye sahip olan bu ürünler sizlere şu avantajlar sağlıyor.

Daha derinde arama: arama yapmak istediğiniz cihazları kullandığınızda inebileceğiniz en derin noktadan daha aşağısında arama yapma imkânına sahip olabileceğiniz Nokta Makro Dedektör ürünleri ile daha kolay bir şekilde aradığınız ürünü tespit edebiliyorsunuz.

Daha kaliteli sonuçlar; dünya genelinde kullanılan dedektör teknolojileriyle üretilen dedektörlerde elde edilen sonuçların başarılı olma oranları kıyaslandığında Nokta Makro Dedektör ürünlerinin başarı oranı daha yukarıda kalmaktadır Bu sayede daha başarılı sonuçlar elde etme imkânına sahip oluyorsunuz. Arama yapılması sırasında zamanın verimli kullanılması ve cihazın istediğiniz şekilde hedefe göre değiştirilmesi önemli olduğu için daha kaliteli sonuçlar elde etmek sizlere avantaj sağlayacaktır.

Tüm metallerin görünmesi; Nokta Makro Dedektör ürünleri toprak altında ve su altında tarama yapılmasına yönelik olarak tasarlanmış ve tüm metal özelliklerine sahip cisimlerin tespit edilmesini sağlamıştır. Bu sayede toprak altında veya su altına yapacağınız aramalarda metal özelliğine sahip olan tüm cisimleri kolay bir şekilde tespit ediyor ve görebiliyorsunuz.

Servis hizmeti özellikleri; Nokta Makro Dedektör ürünlerinden birini tercih ettiğinizde yerli bir marka olduğu için çok kısa süre içerisinde servis hizmeti alabilme imkanına sahipsiniz. Servis hizmeti almak istediğinize ve bakım yaptırmak istediğinizde yapmanız gereken firmayla iletişime geçerek 2-3 gün içerisinde hizmet almaktır. İthal bir ürün kullandığınızda ise yurt dışı ile iletişime geçmek, ürünü göndermek ve geri teslim almak en az iki ay sürmekte olup en az bir ay sıra bekliyorsunuz.

Bu avantajlara baktığınız zaman ülkemizde satılan yerli bir marka olan Nokta Makro Dedektör ürünleri aynı zamanda fiyat avantajlar sağlamaktadır. Benzer özelliklere sahip olan bir ürün için yurt dışından satın alma yapmak istediğinizde ülkemizdeki bir ürüne göre en az 4 kat daha fazla fiyat ödemeniz gerekecektir. Daha fazla özelliğe daha ekonomik şekilde sahip olmak istediğinize yapmanız gereken firma ile iletişime geçerek sizlere sunmuş olduğu dedektör modeller arasından ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünü satın almaktır.

Dedektör Türleri

1 ) Simplex; IP68 sertifikasına sahip olan, su ve toza dayanıklı bir dedektör olarak sizlere sunulan simplex deniz altında, havuz içerisinde ve duş altında kolay bir şekilde çalışarak sudan etkilenmemektedir. Su geçirmeyen bir dedektör olarak bilinen ve dünya genelinde bu şekilde kullanılan dedektör ülkemizde 2.000 TL gibi fiyata satılırken yurt dışında ise en az 3 kat daha yüksek bir fiyata satılmaktadır. Çok uygun fiyata çok daha teknolojik özelliklere sahip dedektörler üreten Nokta Makro Dedektör firması bu fiyatlara ürünlerini pazarlayarak dünyada ses getirmiş ve dünya dedektör pazarında pay edilmiştir.

Yerli Dedektör Markası

2 ) PulseDive dedektör; profesyonel bir dedektör olarak üretilmiş olan PulseDive dedektör su altı aramalarında kullanılan bir ürün olmakla beraber genellikle resmi kurumlar tarafından tercih edilmektedir. Birçok dedektör su altındaki basınca dayanmadığı için çalışmazken PulseDive dedektör ürünleri 60 metre derinlikte herhangi bir şekilde basınçla ilgili sorun yaşamadan çalışmaktadır. Nokta Makro Dedektör firması bu alanda profesyonel bir çalışma gerçekleştirerek su altında arama yapan dedektörlerin basınçtan etkilenmesini önleyerek profesyonel bir şekilde üretmiştir. Yurt dışında muadilleri bulunan ve daha az özelliğe sahip olan ürünleri satın almak istediğinizi en az 3 kat daha fazla para ödemek zorunda kaldığınız dedektörler yerine yurt içinde üretilmiş yerli bir marka Nokta Makro dedektör tercih ederek su altında ve deniz altında dilediğiniz gibi arama yapabilirsiniz. Türkiye'de su altı araştırmaları yapan kurum, kuruluş, üniversiteler ve yurt dışındaki firmalar da bu ürünü kullanmaktadır.

Yerli Dedektör Markası

3 ) Invenio dedektör; dedektör kullanıcıların ihtiyaçları olan tüm konularda profesyonel bir şekilde imkan sağlayan bir dedektörde olması gereken tüm özelliklerinin yer aldığı İnvenio dedektör, altın dedektörleri ve define dedektörleri teknolojinin son noktası olarak sizlere sunulmaktadır. Toprak altında bulunan ve tespit edilen ürünün santimi santimine şeklini çizen ve size sunan dedektör ayrıca ne kadar derinde olduğunda sizlere söylüyor. Toprak altında tarama yaptıktan sonra bulmuş olduğu cisimlerin hangi metal türüne ait olduğunu da sizlere söyleyen dedektör bu alanda profesyonel olarak kullanılmaktadır. Kablosuz bağlantı kurabileceğimiz ve profesyonel bir şekilde kullanabileceğiniz dedektör dinamik ve statik arama modlarda bulunmaktadır.