Silivri Taekwondo Kulübünden Türkiye 3.lüğü

Silivri Taekwondo Spor Kulübü sporcularından Yasemin Özkan ve Betül Özcan, Konya'da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.lüğü kazanarak Silivri'ye dönüş yaptılar.

Silivri Taekwondo Kulübünden Türkiye 3.lüğü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en aktif spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Spor Kulübü,30 Temmuz’da Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 40 kiloda karşılaşmaya çıkan Betül Özcan ve 57 kilo ile karşılaşmaya çıkan Yasemin Özkan, Silivri ve kulüplerine 3.lük madalyası kazandırdılar. Kulüp yöneticileri Cem Soydaş ve Kürşat Soydaş, aldıkları dereceleri sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşarak “Türkiye Şampiyonası Konya Büyük Arenada katıldığımız 8 sporcudan 40 kg bayanlarda Betül Özcan kızımız ve Yasemin Özkan kızımız Silivri’mizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye 3.olmuşlardır, başarılarınız daim olsun inşallah, Tebrikler kızlar” ifadeleri ile madalya kazanan sporcularını kutladılar.
Cem Soydaş ve Kürşat Soydaş ayrıca kendilerini destekleyen İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar’a, İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’a ve Şube Müdürlerine Teşekkürler etmeyi de ihmal etmediler.