TÜRKKEP Silivri Başvuru Merkezi Ev Sahipliğinde E-Fatura Semineri Yapıldı

KEP Hizmet Sağlayıcısı, TÜRKKEP Silivri Başvuru Merkezi tarafından 'E-faturaya Geçiş İçin Güvenilir ve Uzman Çözümler Semineri' gerçekleştirdi.

TÜRKKEP Silivri Başvuru Merkezi Ev Sahipliğinde E-Fatura Semineri Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen güven kurumu, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı, E-arşiv ve E-fatura özel entegratörü TÜRKKEP, 12 Eylül'de TÜRKKEP Silivri Başvuru Merkezi tarafından "E-faturaya Geçiş İçin Güvenilir ve Uzman Çözümler Semineri" gerçekleştirdi.

 

Hayatı kolaylaştıran Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), E-posta ve E-fatura gibi uygulamaların Türkiye'deki tek özel sermayeli hizmet sağlayıcısı TÜRKKEP, 12 Eylül tarihinde TÜRKKEP Silivri Başvuru Merkezi ev sahipliğinde Silivri Belediyesi Toplantı Salonu'nda "E-faturaya Geçiş İçin Güvenilir ve Uzman Çözümler Semineri" gerçekleştirdi. 12 Eylül'de gerçekleştirilen seminerde TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast ve TÜRKKEP İcra Kurulu Üyesi Özcan Ermiş birer konuşma yaptı.

 

Etkinliğinin açılış konuşmasını yapan TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, Türkiye'de elektronik dönüşüm süreçlerinin gelişimini ve TÜRKKEP'in tüm bu süreçlerdeki vizyonunu aktararak, TÜRKKEP'in alanında uzman ekibi, uluslararası standartlara uygunluğu ve güçlü altyapısına eklediği yaygın hizmet ağıyla KEP, E-Fatura, E-arşiv vb. tüm hizmetlerde lider olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

 

Ardından söz alan TÜRKKEP İcra Kurulu Üyesi Özcan Ermiş ise mükelleflerin E-faturaya geçişte doğru yöntemi seçmelerinin önemine vurgu yaparak, özellikle E-fatura entegrasyonunda kurumların tercihlerinde göz önünde bulundurmaları gereken kriterlerden söz etti. Teknik altyapı, 7/24 yaygın hizmet ile kullanılacak yazılımın esnekliğinin önemini belirtti.

 

Seminere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın yanı sıra Silivri İşadamları Derneği, Silivri Yeminli Mali Müşavirler Odası, Trakya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu, KAGİDER, Esnaf ve Sanayi Odası ile Silivri Lions derneklerinden üyeler de katıldı.

 

Etkinlik sonunda, katılımcılara TÜRKKEP fidanı hediye edildi.