Adliye önünde kan akıtacaklardı

Silivri Adliyesi önünde yaşanan olayda aralarında kan davası olan iki grup silahlarını çekti. Araya giren polis memuru kan dökülmesi önledi.

Adliye önünde kan akıtacaklardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Adliyesi önünde yaşanan olayda aralarında kan davası olan iki grup silahlarını çekti. Araya giren polis memuru kan dökülmesi önledi.

 

04 Ekim 2012 tarihinde Silivri Birlik otobüsünde muavin olarak çalışan Muş Malazgirt doğumlu Enver Teker (31) cinayetinin karar duruşmasına gelen taraflar ellerinde ve araçlarında getirdikleri 5 pompalı tüfek ve 3 adet tabanca ile birbirine girdiler. Silivri Emniyet Müdürlüğünde Görevli Polis Memuru Kaya Altınkeser, silah çeken taraflardan birinin önüne geçerek hem kan dökülmesini önledi hem de yeni bir suçun işlenmesine engel oldu. Canını ortaya koyarak silahların patlamasına engel olan tecrübeli polis memuru Kaya Altınkeser, şahsı etkisiz hale getirerek elindeki pompalı tüfeği aldı. Silivri Adliyesi önüne çok sayıda sivil ve resmi ekipler sevk edildi

Karar duruşması için Silivri Adliyesine gelen ve kavgaya müdahil olan tarafların üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 5 adet pompalı tüfek, 3 adet tabanca ele geçirildi. Yaşanan cinayet olayı ile ilgili olarak firarı olan M.G. ,üzerinde kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlikle ele geçirildi. Kavgaya karışan taraflar, ele geçirilen firari şahıs ve silahlar Silivri Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

SİLİVRİ BİRLİK OTOBÜSÜNE YAPILAN SİLAHLI SALDIRI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Olayın gerçekleştiği Silivri Adliyesi önündeki araç ve yaya trafiği polis kontrolünde sağlandı. Bölgeye giriş yapan şüpheli araç ve yayalar üst araması yapılarak geçişlerine izin verildi. Öldürülen muavin Enver Teker’in yakınları emniyet güçleri tarafından korumaya alındı.