Çoban cinayetlerinin sırrı çözülüyor

Her yerde aranan katil zanlısı yakalandı.

Çoban cinayetlerinin sırrı çözülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fener mahallesinde önceki gün yaşanan olay ilçede şok etkisi yaratmıştı. Köyde bulunan ilk cesedin ardından aynı gün akşam saatlerinde telefon ihbarıyla ikinci ceset çıkartılmıştı. Katil zanlısı 32 yaşındaki Mekan Agonyzov'un ise yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Akıllarda soru işaretleri bırakan cinayetlerin sır perdesi katil zanlısının yakalanmasıyla aralanmaya başladı. 


Balıkesir'de yakalandı
Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma ve hassas çalışma neticesinde iki cinayetin katil zanlısı 32 yaşındaki Mekan Agonyzov Balıkesir'in Gönen ilçesinde yakalandı. Bir arkadaşının evinde saklandığı tespit edilen zanlı yapılan operasyonla yakalandıktan sonra Silivri'ye getirildi.

Kimlikleri belirlendi
Öte yandan öldürülen iki kişinin de kimliklerine ulaşıldı. Dere kenarında ve tüfekle boynundan vurularak öldürülen kişinin 39 yaşındaki Alim Dushamov olduğu, elleri ve bacakları telle bağlı olarak gübrelikte bulunan cesedin ise 34 yaşındaki Ruslan Tashkullyyeov olduğu tespit edildi.Savcılık ifadesinden sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlı mahkeme tarafından tutuklandı.