Kamyondan dökülen çamur kazaya sebep oldu

Çerkezköy-Silivri yolunda hafriyat kamyonundan dökülen çamur yolu kaplayınca, arkadan gelen otomobil çamura kapılıp kontrolden çıktı. Şarampole devrilip takla atan otomobilin sürücüsü emniyet kemerinin takılı olması nedeniyle kazayı yara almadan atlatırken, bu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kamyondan dökülen çamur kazaya sebep oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Çerkezköy-Silivri yolu Çeltik mevkiinde meydana geldi. Silivri’den Çerkezköy’deki işyerine giden Aşkın Gücen yönetimindeki 59 UZ 504 plakalı otomobil, hafriyat kamyonlarından yola dökülen çamura aracın lastiklerinin kapılması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilin sürücüsü Gücen, emniyet kemerinin takılı olması nedeniyle kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Ancak otomobil kullanılmaz hale geldi. Yoldaki çamur ve kaza anı ise otomobilin içindeki araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Hız kurallarına uyarak yoluna devam ettiğini belirten Gücen, “Hafriyat kamyonlarından dökülen çamur yolları tarlaya döndürüyor. Çerkezköy’e giderken bu çamura otomobilimin lastikleri girince kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandım. Emniyet kemerimin takılı olması nedeniyle kazayı yara almadan atlattım. Yollar genellikle bu bölgede böyle. Önlem alınması gerekiyor.” dedi.

Bu bölgedeki şantiyeler nedeniyle hafriyat kamyonlarının yoğun olduğu güzergâhta bu tür kazaların sürekli yaşandığını belirten vatandaşlar, “Hafriyat kamyonları oldukça da hızlı gidiyorlar. Şantiyelerden aldığı kum ve çamur yola döküldüğü için de kazalara sebebiyet verebiliyor. Yetkililerin bununla ilgili acil önlem alması geriyor.” dediler.