Kesim alanında silahlı kavga 1 yaralı

Silivri Belediyesi tarafından otogar karşısında bulunan öğrenci yurdunun bahçesinde kurulan kurban kesim alanında iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada taraflardan biri silahını çekerek ateşledi.

Kesim alanında silahlı kavga 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'de kurban bayramı gergin başladı. İlçede kurulan kurban kesim alanı önünde oluşan yoğun trafik kavga sebebi oldu. İki aile birbirine girdi. Çevredekilerin korku dolu bakışları arasında bir anda büyüyen kavgada bir kişi silahını çekti. Yere doğru yönelttiği silahını ateşleyen şahsın silahından çıkan kurşun şans eseri kimseye isabet etmezken seken mermi bir inşaat firmasının aracına saplandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Servis'e bağlı sağlık ekibi sevk edildi.

Çıkan kavgada sopa ile saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalede bulunduğu kavgaya karışan iki kişi gözaltına alındı. Mermi kovanı ve çevresinde inceleme yapan olay yeri inceleme birimine bağlı ekipler öğrenci yurdunun bulunduğu caddeyi bir süre trafiğe kapattı. Görgü tanıklarının beyanlarına göre kavgaya yurdun önünde oluşan yoğun trafikte yaşanan gerginlik neden oldu.