Yurttan kaçtı,Müzikhole satıldı

Ankara Keçiören Kız Yurdundan kaçan 17 yaşındaki S.A. Polisin uzun takibi sonucu Silivri'de faaliyet gösteren bir müzikholün bodrum katında yatak bazası içinde bulundu.

Yurttan kaçtı,Müzikhole satıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Ankara Keçiören Kız Yurdundan kayıp olarak arandığı bildirilen Biga 20/07/1995 doğumlu S.A. ’nın bulunabilmesine yönelik olarak Silivri'de faaliyet gösteren bir Müzikhol ve Müştemilatında yapılan aramada;
Kayıp S. A. bulunabilmesi için bir Müzikholde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 26/04/2012 gecesinde müzikhol arama başlatılmış, Müzikhol ’ün içerisinde muhtelif bay ve bayanların kimlikleri kontrol edildiğinde adı geçen ve kayıp olarak aranan S.A. ’ya rastlanılamamış, bodrum katına bakıldığında 7 tane oda olduğu görülmüş, odalar aranmaya başlanmış, ikinci odanın içine bakıldığında kapalı bir vaziyette yatak bazası ile bir gardolap olduğu görülmüş, yatak bazasının içine bakıldığında yüz üstü yatan bir bayan şahıs olduğu görülmesi üzerine şahıs yattığı yerden kaldırılarak kendisine ismi ve kimliği sorulduğunda adını Sude olarak tanıtıp nüfus cüzdanının yanında olmadığını söylemesi üzerine şahıs salon kısmına götürülerek tekrar mülakata alındığında gerçek isminin S.A. olduğunu Ankara Sosyal Hizmetler yurdundan kaçtığını beyan etmiş.

Kayıp olarak aranmakta olan S.A. isimli çocuk ve olaya karıştığı tespit edilen ve olay yerinde bulunan R.Ö., F.A.,ve E.A adındaki şüpheliler yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilmiş. Gerekli tahkikat aşamasında S.A’yı bir müzikhol isimli işyerine sattığı tespit edilen A.K. bayan 26/04/2012 günü araştırma sonucu Silivri Emniyet Ekiplerince yakalanmış. R.Ö. , E.A, M.B ve A.K. Savcılığına 27/04/2012 günü sevk edilmiş. C. Savcılığına sevk edilen şüpheli şahıslardan E.A.-M.B. ve A.K, şüpheliler Mahkemece tutuklanmışlardır.