Güler: Her yeni hizmeti alkışlayacağız!

Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler, Ekrem İmamoğlu'nun Silivri ziyareti üzerine açıklama yaptı. Güler, "Yapılan her yeni hizmeti alkışlayacağız!" dedi.

Güler: Her yeni hizmeti alkışlayacağız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çolakoğlu ve Süheyl Kırkıcı'nın ardından Filiz Baş Güler'de Ekrem İmamoğlu'nun Silivri ziyaretini değerlendirdi. Kırkıcı'nın ardından açıklama yapan Güler, "Bizler işini iyi yapanı hep takdir eden siyasetçileriz. Fakat eleştirildiğimiz gibi eleştirmenin de hakkımız olduğunu düşünüyoruz...Silivri'ye İBB Başkanı olarak adımını ilk attığı andan itibaren "10 yılda İBB tarafından hiç hizmet yapılmamış bir tane eser görmek isterdim" diyen bir başkanın, İBB AK Parti yönetimindeyken yapılan hizmetleri hiçe sayması tabiki bizleri şaşkınlık içinde bırakmıştır!
Nasıl ki bizler bir ilçeye çakılan bir çiviyi önemsiyorsak ve teşekkür edebiliyorsak yapılan emek ve hizmet için de en azından bu tarz kinayeli üslup ve yalan yanlış söylemlerde bulunulmamasını, gerçek siyasetçiye bu üslubun yakışmadığını savunuyoruz...Siyasetin hizmet etme aracı olduğunun bilincinde olursak Silivri'miz için geçmiş dönemlerde İBB'nin yaptığı hizmetleri sıralamamız bizim ilçemize olan sevdamızı ortaya koymaya yetecektir!Temennimiz Silivri'mize yeni İBB döneminin bizden daha fazla hizmet edip sevdasını göstermesidir! Bu durumda eleştirdiğimiz kadar alkışlamasını da biliriz! Fakat annemizin çeyiziyle gelin olamayacağımız gibi geçmiş dönemin hizmetleri üzerinden de prim yapmamalıyız.Demokrasinin gereği olarak attığımız her adım yaptığımız her eleştiri yapıcı olmalı. Siyasiler olarak bizler her türlü örnek olmalıyız, tahammüllü ve hazmedici olarak...Mesele oy alınan yerlere hizmet etmekse bu bizim hizmet anlayışımıza aykırı ve bunu %20 oy aldığımız mahallelerimize yaptığımız yatırımlarla ortaya koyduk!Geçmiş dönemde yapılan tüm hizmetlere rağmen eleştirilere amenna deyip daha iyisi için çalıştığımız aşikar. Yeni İBB yönetiminden de bunu bekliyoruz.Silivri sevdamız ve sevdamıza layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Yapılan her yeni hizmeti de alkışlayacağız!Silivri'yi ve Silivri'li hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz her türlü engellemelere rağmen... Silivri herşeyin en güzelini hak ediyor...Önce sağlık, huzur ve en güzel hizmetlerle yola devam..." şeklinde konuştu.