" İlk Günkü Aşkla" Yeniden

AK Parti Silivri Başkanlığı bünyesinde kurulan Secim koordinasyon Merkezi (SKM) ilk toplantısını gerçekleştirdi.

" İlk Günkü Aşkla"  Yeniden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri Başkanlığı bünyesinde kurulan Secim koordinasyon Merkezi (SKM) ilk toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen SKM Üst Kurulu toplantısına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Tuna, İl Yönetim kurulu Üyeleri Metin Karakaş, Ahmet Altunsoy iştirak ederken, SKM Başkanı Hüseyin Turan, Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, SKM Başkan Yardımcıları Yetkin Çavdar, Adil Sirkecioğlu’da katılım gösterdiler. Gerçekleşen toplantıda AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın Silivri’de kurulduğu  günden bugüne partinin çeşitli kademelerinde görev almış birçok isim bir araya geldi. 


Açılış konuşmasında 1 Kasım Genel seçimi öncesi yapılacak çalışmaları anlatan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu “AK Parti, kuruluşundan bu güne kadar her seçimden başarıyla çıkarak 7 Haziran seçimlerine kadar geldik.  7 Haziran’da yapılan seçimlerde de yüzde 41 oy alarak Türkiye’nin en büyük partisi olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş olsak da, tek başımıza iktidar olmadık. Açık ara kazandığımız seçime bu yüzden sevinemedik. Seçim sonuçlarına biz sevinemedik ama aynı anda hem pkk hem paralel örgüt hem kartel medyası hem de muhalefet sevindi. Seçim sonuçlarının ardından iç ve dış düşmanlarımızın aleni bir şekilde sevinç çığlıkları atması, Partimizin Ülkemizin sigortası olduğunun göstergesidir. 

Şimdi Önümüzde 1 Kasım Genel Seçimleri var. Hatalarımızdan ders Çıkarıp, kendimizi sorgulayıp, sloganımızdaki gibi "İlk günkü aşkla" yeniden kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz.  Bizler, AK Gönüllüler olarak biliriz ki, Bu Parti İlçe Başkanının partisi değil, SKM Başkanının partisi değil, Kadın Kollarının, gençlik Kollarının, Meclis Üyelerinin, Yönetim Kurulunun partisi değil, bu parti millete hizmet için yola çıkmış tüm değerli teşkilat mensuplarımızın partisidir. 13 Yıllık iktidarımızın ve Ülkemize kattığımız değerlerin sebebinin altında bu samimi düşünce yatmaktadır. 

Terör örgütlerinin taamının eş zamanlı olarak vatanımıza saldırmaya başladığı bu günlerde 1 Kasım bizim için çok önemli. Bu sebeple fert fert nefer olarak çalışmaya başlayacağımız bir sürece girdik, giriyoruz. 

Seçim Koordinasyon Merkezimiz kuruldu. Bundan sonra seçim organizasyonu SKM'miz tarafından yönetilecek. Bu vesile ile bu görevi üstlenen SKM Başkanı ve ekibine teşekkür ederim. 

Kurulduğu günden bu güne her zaman dava düsturu ile  hareket eden partililerimiz,  1 Kasım Genel seçimlerinde de kapı kapı gezerek sıkmadık el bırakmayacaklar. 2002 ruhuyla İlk Günkü heyecanımızla gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız neticesinde de Ülkemizin birinci partisi olduğunu bir kez daha gösterecek, inşallah kuracağımız hükümetimizle de hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra mikrofona davet edilen SKM Başkanı Hüseyin Turan “AK Parti ailesi olarak bu coşkulu ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu hep beraber paylaşıyoruz. İnanıyorum ki burada bulunan yada bulunamayan AK Parti Ailem, erkeği kadını, genci yaşlısı, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecek ve 1 Kasım Akşamında da aynı mutluluğu ve coşkuyu hep beraber yaşayacağız. 

İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu, SKM Başkan Yardımcılarımız Yetkin Çavdar ve Adil Sirkecioğlu ile beraber geçtiğimiz haftadan bu yana gerçekleştirdiğimiz toplantılarla Seçim Koordinasyon Merkezi Yönetimimizi oluşturarak yol haritamızı belirlemeye çalıştık. Partimiz de şuan aktif görevi bulunan ve Silivri’de kurulduğu günden bu güne emeği geçmiş isimlerin kapılarını çalarak kendileriyle fikir alışverişlerinde bulunduk. Her çaldığımız kapıda çok olumlu görüşler alarak ayrıldık. Şunu gördük ki herkes üzerine düşen sorumluluğun farkında. AK Gönüllüler, çalışma azimlerini 1 Kasım Genel seçimleri çalışmalarına yansıtmak için sabırsızlanıyorlar. 

Gece gündüz demeden şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetleri anlatarak, ileriye dönük icraatlarımızdan bahsedeceğiz. Yaptığımız çalışmaların yapacaklarımızın teminatı olduğunu belirterek şimdiye kadar hükümetlerimizin yapacağız deyip de yapmadığı hiçbir vaadinin olmadığın da her vatandaşımıza anlatacağız.” Dedi. 

AK Partililer Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ve ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.