Beylikdüzü'nde markette öldürülen gencin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

Beylikdüzü'nde bir markette arkadaşını korumak isterken alkollü şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen gencin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Gencin, Hakkari Yüksekova'da defnedileceği öğrenildi.

Beylikdüzü'nde markette öldürülen gencin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beylikdüzü’nde bir markette arkadaşını korumak isterken alkollü şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen gencin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Gencin, Hakkari Yüksekova’da defnedileceği öğrenildi.

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir zincir markette meydana gelmişti. İddiaya göre, alkollü olan ve markete giren Yusuf C.T., bilinmeyen sebeple market çalışanlarından biri ile tartıştıktan sonra marketten ayrılmıştı. Daha sonra markete gelen şüpheli, o sırada müdahale edip iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan Aydın Karay’ı bıçakla karnından ağır yaralamıştı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırılan 28 yaşındaki genç, sabah saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karay’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Otopsi işlemleri tamamlanan 28 yaşındaki gencin cenazesi akrabaları tarafından teslim alındı. Kılınacak cenaze namazının ardından Aydın Karay’ın cenazesi defnedilmek üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine götürülecek. Anne ve babası Yüksekova’da olan Karay’ın çalışmak için İstanbul’a geldiği ve akrabalarının yanında kaldığı öğrenildi.

Olayla ilgili konuşan Hakkarililer İstanbul Derneği Başkanı Şemsettin Demir, “Maalesef sarhoş bir şahıs market çalışanlarına saldırıyor, Aydın da arkadaşını koruyayım derken bıçak kendisine geliyor ve ölüyor. Maalesef Aydın kardeşimizi de kaybettik. Herhangi bir husumet yoktu, daha önce tanımıyordu” diye anlattı.