B-fit yeni merkezini Silivri'de açtı

Türkiye'nin ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b-fit, Silivri'de hizmete girdi.

B-fit yeni merkezini Silivri'de açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b-fit, Silivri’de hizmete girdi. 

İşletmeciliğini Genç girişimci Neslihan Güner Gencay’ın yaptığı merkezin açılışını Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Karakaş yaptı.

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in Silivri merkezi bugün hizmete açıldı. Hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakika süren b-fit egzersiz sistemi, açılışa katılan kadınların büyük beğenisini kazandı. 2006 yılında her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla kurulan b-fit, Türkiye’nin dört bir yanında yayılmaya devam ediyor.

Bir sosyal girişim olan b-fit; kadın girişimciliğini destekleyerek, kadınlara istihdam yaratarak ekonomik hayattaki güçlerini artırmayı hedefliyor. Bu nedenle franchising sistemiyle büyüyen b-fit markasında francisee’ler kadınlardan oluşuyor. Ülkemizin en fazla franchise veren markalar listesinde üst sıralarda yer alan b-fit, bugün açılışı yapılan merkezi ile birlikte İstanbul'daki merkez sayısını 72'ye, franchise sayısını da 228'e çıkarttı.