Esen İbak öğrencileri Latif Doğan'la coştu

Dün akşam Mega Saray Tesislerinde gerçekleştirilen ve Sanatçı Latif Doğan'ın katıldığı gecede Esen İbak öğrencileri unutulmaz bir gece yaşadılar.

Esen İbak öğrencileri Latif Doğan'la coştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul MüdürÜ Mesut Özdoğan’ın özel gayretleri ve STK’ların desteği ile gerçekleştirilen geceye Latif Doğan ve Avukat Emrah Maşalacı damgasını vurdu.

Özkan Kandemir ve Nagihan Şanlı’nın sunumuyla başlayan geceye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Eşi Esma Işıklar,Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ,Silivri Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar,Akparti İlçe Yöneticileri,Lions Kulübü üyeleri,Ahenk Sanat Kulübü üyeleri, ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Gecenin ev sahipliğini yapan Okul Müdürü Mesut Özdoğan konuşmasında “bizlere fırsat verildiğinde önümüze hiçbir engel çıkamayacağını hep birlikte slaytta izledik.Biz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sanatın her dalında bizler varız diyoruz yeterki fırsat verin biz engelleri her türlü kaldırırız”dedi.

Göreve geldiğimizde ilk kurduğumuz birim Yaşlı ve Engelliler birimiydi diyerek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,”Asıl görevlerimiz kalbimizde başlıyor,acaba biz mi engelliyiz yoksa onlar mı engelsiz,engelsiz bir dünya yaratmak nasıl bir umut gerektirir bunu iyi anlamamız gerekir diyerek Esen İbak Yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Gecenin konuğu Latif Doğan ise kameralarımıza “Öncelikle Esen İbak okulumuza teşekkür ederim.Burada Engelli yavrularımızla birlikte olmak ,Tüm Silivri Halkı ile birlikte olmak beni çok mutlu etti.Organizede emeği geçen okul Müdürümüze çok teşekkür ederim.Bu gece çok başka bir gece çok mutlu bir gece ,böyle bir geceye imza attığınız için herkese teşekkür ederim”dedi.

Gece Ahenk Sanat Kulübü’nün gösterileri,Öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile devam etti.Davetliler Latif Doğan’ın söylediği türkülere halaylar çekerek eşlik ettiler.

Gecenin sonunda ise Öğrencilerin yapmış olduğu ürünlerin satışı yapıldı.Açık arttırmada Pullarla işlemeli Türk Bayrağı için 3500 TL fiyat veren Maşalacı Eğitim Kurumları Sahibi Av.Emrah Maşalacı ,”Bu olağanüstü değerli bir eserin parayla pulla ölçüm yapılamaz bu yüzden Okul duvarında daha iyi duracaktır.Bizler bu kardeşlerimiz için her zaman her durumda yardımcı olmaya hazırız.”dedi.Av.Emrah Maşalacı bu davranışıyla  davetlilerden büyük alkış aldı.