Esnaf ve Şoförler odası seçime hazırlanıyor

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası Mart ayında yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerine hazırlanıyor.

Esnaf ve Şoförler odası seçime hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Şoförler Odası Başkanlığına 4 kişi aday olurken Esnaf Odasına ise 5 kişinin aday olduğu alınan bilgiler arasında. 

Esnaf Odasına 5 kişi aday


Silivri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanlığına mevcut başkan Ali Tabakoğlu’nun yanı sıra 4 kişinin daha aday olduğu öğrenildi.  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Selahattin Öpçin,  Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Koçer,  Esnaf odası eski Başkanı Necati Özkök ve  Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Bayraktar’ın da aday olduğu gelen bilgiler arasında. 

Tabakoğlu önce aday değilim dedi sonra adaylığını açıkladı 

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Ali Tabakoğlu, daha önce Başkan Yardımcısı Selahattin Öpçin’i destekleyeceğini ve aday olmayacağını duyurmuştu. Aday olmayacağını duyuran Tabakoğlu daha sonra ikinci bir açıklama yaparak, “ Esnaf imza toplamış. Benim aday olmamı istiyor” diyerek yeniden oda başkanlığına aday olduğunu duyurdu.  Tabakoğlu’nun bu açıklamasının ardından ise bazı esnaflar, “ Dün eski  başkan Necati Özkök’ün ona yaptığını bugün Tabakoğlu bir başkasına yapıyor” yorumlarına neden oldu. 

 Şoförler odasında 4 aday yarışacak

Esnaf odasıyla aynı tarihlerlerde seçime gidecek olan bir diğer oda ise Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası.  Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın’ın vefatının ardından vekâleten oda başkanlığı görevini yürüten Recep Akıncı  Mart ayında yapılacak olan oda seçimlerinde bu kez başkanlığa aday. Recep Akıncı’nın yanı sıra Murat Tezeller, Adem Çubuk ve Aktan Erbil’in de Şoförler Odası Başkanlığına aday olduğu öğrenildi.