Gülen Yunuslardan Madalya Yağmuru

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 3.bölge(Marmara ve Doğu Anadolu) atletizm şampiyonası 26-28 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.

Gülen Yunuslardan Madalya Yağmuru
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 3.bölge(Marmara ve Doğu Anadolu) atletizm şampiyonası 26-28 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü sporcuları Ali Rıza Akbıyık, Sabri Karslıgil, Ümit Şimşek, Umut Kağan Yağız antrenörleri Bülent Gündüz ile Silivri’mizi temsil ederek gururumuz oldular. Gülen Yunusların dereceleri şöyle;

    13 yaş erkekler 100 m: Ali Rıza Akbıyık -  Altın madalya

    14 yaş erkekler 100 m: Sabri Karslıgil-Altın madalya

    15 yaş erkekler gülle atma: Ümit Şimşek- Altın madalya

    14 yaş erkekler uzun atlama: Sabri Karslıgil-Altın madalya

    15 yaş erkekler 100 m: Ümit Şimşek- Bronz madalya

 

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna “Şampiyonada büyük bir başarıya imza atan sporcularımız Ali Rıza, Sabri, Ümit, Umut Kağan’ı ve şampiyon özel sporcuların antrenörü Bülent Gündüz’ü canı gönülden kutluyorum. Özel sporcularımızın okuduğu Nurullah Baldöktü Ortaokulu, Sevim Avni Çoğal Ortaokulu ve Çağrıbey Ortaokulu idareci ve öğretmenlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu şampiyona gösterdi ki; gülen yunuslarımız atletizmde de Milli takıma bir adım daha yaklaştılar. Madalyalar yine Silivri’ye armağan olsun” dedi.