Hacı Pervane Sokak'ta 2. Etap Düzenlemeleri Başlıyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hacı Pervane Sokak'ta başlattığı tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırılmasına yönelik çalışmalarının ikinci etabına esnafla yaptığı görüşmelerin ardından start verdi.

Hacı Pervane Sokak'ta 2. Etap Düzenlemeleri Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hacı Pervane sokak esnafı ile bir toplantı yaparak yeni başlayacak olan kaldırım düzenleme çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Işıklar, Rota Market önünden Hayat Fotoğrafçılığa kadar gerçekleşen ilk etap çalışmalarının ardından, aynı sokak üzerinden Sanatkârlar Caddesi’ne kadar da ikinci etap düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirtti.  

 

IŞIKLAR ESNAFIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen, Zabıta Müdürü Selçuk Efe ile birlikte esnafın görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Işıklar, çalışmalara başlama tarihinden, kaldırım metrajlarına kadar tüm konularda esnafın fikrini aldı. Tretuvarların genişletilerek, yolun aydınlatılacağını ifade eden Başkan Işıklar, yolun asfalt olarak kalacağını belirtti.

 

ÇALIŞMALAR KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE TAMAMLANACAK

Hacı Pervane Sokak’ta 2. Etap çalışmaları kısa sürede başlayacak. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırılacağı çalışmaların esnafla yapılan görüşmelerin ardından Kurban Bayramı’ndan önce tamamlanması konusunda fikir birliğine varıldı.