İBB Beyaz Masa'dan SHA'ya ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beyaz Masa Birimi, İstanbul genelinde başlattığı çalışma kapsamında haber merkezimize ziyaret gerçekleştirdi

İBB Beyaz Masa'dan SHA'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB Beyaz Masa Silivri İletişin Noktasında görev yapan Cengiz Koç, Seyfi Ünal ve Arif Demirayak’ın yapmış olduğu bir saatlik ziyarette Silivri genelinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Eski Devlet Hastanesi’nin yerinde hizmete giren iletişim noktasıyla bölgede daha aktif çalışmalar yapan Beyaz Masa görevlileri SHA İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker tarafından karşılandı.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü Silivri İletişim Noktasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşların arasında köprü olduğunu ifade eden Cengiz Koç, Silivri’de kurulan iletişim noktasıyla bölgede daha aktif ve vatandaşa daha yakın olduklarını söyledi. Beyaz Masa’nın çalışmalarını anlatmak üzere çeşitli ziyaretler yaptıklarını da sözlerine ekleyen Koç, İstanbul genelinde her gün binlerce vatandaşın çeşitli sorunlar nedeniyle Beyaz Masa’ya müracaat ettiğini belirtti.

Silivri halkının sadece sorun iletmek için değil, zaman zaman çay içmek ve sohbet etmek için Beyaz Masa İletişim Noktası’na geldiğini söyleyen Seyfi Ünsal da “vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizim işimizi daha bir severek yapmamıza katkı sağlıyor” dedi.