İlklerin Diyarı, Kahve Diyarı

Silivri'de Eray Ersöz'ün işletme sahipliğinde hizmet veren Kahve Diyarı, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. 2010 Yılında Silivri sahilinde açılan ve İlçeye marka ve kalite getiren Kahve Diyarı, yeni yıl öncesi iç ve bahçe dekorasyonuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

İlklerin Diyarı, Kahve Diyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 yılı aşkındır kaliteli sunumu ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla hizmet veren Kahve Diyarı, şimdilerde yeni dekorasyonu ve Sıcak bahçe sobalarıyla dikkat çekiyor.

Sıcak bahçe sobaları Silivri’de bir ilk

 Açıldığı günden itibaren, işletmede yapılan yenilikler ile ilklere imza atan Kahve Diyarı Silivri Şubesi, Sıcak bahçe sobaları kurarak yine bir ilke imza atmış oldu. Kış aylarında müşterilerinin üşümemesi için bahçe bölümüne kurulan sıcak bahçe sobalarıyla, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için sürekli kendini yenileyen Kahve Diyarı, diğer esnaflara da örnek oluyor.

Yazın soğutma sistemi kışın ısıtma sistemi 

Yaz aylarında müşterilerinin sıcaktan bunalmaması için soğutma sistemi kurulan Silivri Kahve Diyarı, Silivri’yi ilklerle tanıştıran bir işletme olma yolunda hızla ilerliyor. Soğutma sistemiyle müşterilerin keyifli bir yaz ayı geçirmesi sağlanan Kahve Diyarı, şimdi ise sıcak bahçe sobalıları ile misafirlerine sıcacık bir ortam sunuyor…

Güler yüzlü personel ile leziz ikramlar

Bir birinde leziz kahve çeşitlerinin yanı sıra, Kahvaltı Tabağı, Serpme Kahvaltı, Pasta Çeşitleri, Waffle Çeşitleri, Soğuk ve Sıcak İçecekler, Pizza, Makarna ve 5 çayı için müşterilerine özel ikramları bulunuyor. Güler yüzlü personeli ve sürekli kendini yenileyen ve ilklere imza atılan Silivri Kahve Diyarı, açıldığı günden itibaren, herkesin buluşma noktası haline geldi. Gençlerin ve Ailelerin rahatlıkla gelebileceği, kendini evindeymiş hissedeceği bir anlayış ile yeni yüzü, yeni dekorasyonuyla hizmete devam eden Silivri Kahve Diyarı, aynı zamanda ilçede bulunan diğer işletmelere de örnek olma yolunda hızla ilerliyor.