Işıklar'dan Erener'e Sert Tepki: 'Olay Nezaketsizlik Sorunudur'

Sertap Erener'in Çatalca'nın CHP'li belediye başkanını sahneden kovmasına, Silivri'nin CHP'li Belediye Başkanı Özcan Işıklar "Yaptığı terbiyesizliktir. Ben olsam sahneden indirirdim. Olayı paraya pula çekmeye parti ile ilişkilendirmeye çalışanları kınıyorum. olay nezaketsizlik sorunudur. Hoş görüyle çözülecek bir konuyu tırmandırıyor. Uzatılan eli dahi ret ederek bir belediye başkanına kendi hemşehrileri önünde hakaret edilmesini doğru bulmadım" sözleriyle tepki gösterdi.

Işıklar'dan Erener'e Sert Tepki: 'Olay Nezaketsizlik Sorunudur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen festivalde önceki gece sahne alan Sertab Erener, sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki göstermiş ve sahneyi terketmişti.

CEM KARA'YA DESTEK VERDİ

Kendisinden sonra sahneye çıkıp izleyicilere açıklama yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı sahneden kovup şarkı söylemeye devam eden Sertab Erener'e Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

"BEN OLSAM SAHNEDEN İNDİRİRDİM"

CHP'li Belediye Başkanı Cem Kara'ya yine CHP'li olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar destek verdi. Çatalca Belediyesi'nin yaptığı Facebook paylaşımının altına yorum yapan Işıklar; “Sertab Hanım şunu unutmuş herhalde oraya onu parasını ödeyip çağıran Çatalca Belediyesi'dir.  Belediyenin koyduğu düzene uyarak sahne almak mecburiyetindedir. Beğenmiyorsa o düzeni gelmez, Sertab Erener’in yaptığı tam bir terbiyesizliktir. Onu sahneden indirmeyen sahnenin ve onun parasını ödeyen Belediye Başkanı'nın nezaketinden olduğunu unutmayın. Bundan sonra seçilmiş Belediye Başkanı'na üstelik onu parasını ödeyen kurumun şartlarına uymayan o sanatçıyı bakın bakalım hangi kurum parasını ödeyip de onu saygısızlığına katlanır. Cem nezaketli davranmış bu hareketi benim belediyemde yapsaydı onu o sahneden indirirdim. Silivri’de buna benzer bir Mustafa Sandal vakası yaşandı ve mikrofon elinden alınarak sahneden indirildi, herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik.” dedi.

“OLAY NEZAKETSİZLİK SORUNUDUR”

“O videoyu defalarca izledim sonuna kadar aynı düşüncedeyim...Sanatçılara saygım sonsuzdur bunda hiç bir sorun yok.. Amaaa O sanatçılar konserlere davet alırken en ayrıntılı detayları taleplerine yazarlar bazen o kadar detaya girerler ki bunalırsınız ama yine sanatçı ruhu ödeyip hoşgörüyle bakılır. Sertap hanım sahneye çıkıyor şarkılarını seslendiriyor konserinin yarısında başkana bu tavrı yapıyor benim yanlış bulduğum burada ...Sertap hanım sahneye çıktığında veya konsere davet edildiğinde bu talebini dile getirse tavrını koysa buna edecek tek kelime olmazdı...Başkan elini uzatıyor tokalaşmak istiyor karşılığında onu kendi organizasyonunda küçük düşürmeye çalışıyor. Buna rağmen başkan alandan ayrılıyor. Sertap hanım arkasından kasıtla başkanı sorgulatıp yuhalatıyor...Sertap hanım hoşgörü içinde başkanım güvenlik kaygısıyla beni düşünerek yapmış olabilirsiniz ama ben sonucuna razıyım, sorun yok, gelin sizde sahneye hep beraber coşkuyla devam edelim deyip onore ederek sanatçı inceliğiyle bunu yapamaz mıydı. Olayı paraya pula çekmeye parti ile ilişkilendirmeye çalışanları kınıyorum. olay nezaketsizlik sorunudur. Hoş görüyle çözülecek bir konuyu tırmandırıyor. Uzatılan eli dahi red ederek bir belediye başkanına kendi hemşehrileri önünde hakaret edilmesini doğru bulmadım, arkadaşıma yapılanı eleştirdim hepsi bu kimse başka yere çekmesin....”