İzinsiz yapılan ATM Üniteleri kaldırılıyor!

New Center Alışveriş Merkezi çıkışına belediyeden izinsiz ATM Üniteleri yerleştirdi. Konu hakkında bilgi alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sosyal medya üzerinden yer talebiyle ilgili Silivri Belediyesi'nce her hangi bir kararın alınmadığını belirterek yarına kadar ünitelerin kaldırılacağını söyledi.

İzinsiz yapılan ATM Üniteleri kaldırılıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

New Center Alışveriş Merkezi yönetimi gelir elde etmek amacıyla otopark girişine ATM Üniteleri yerleştirdi. Bankalara kiralandığı bildirilen üniteler yaya geçişini engellerken konu hakkında bilgi alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sosyal medya üzerinden yer talebiyle ilgili Silivri Belediyesi'nce her hangi bir kararın alınmadığını söyledi. Aynı zamanda gerekli takip çalışmalarının da başlatıldığını belirten Işıklar, yarına kadar ünitelerin kaldığı takdirde yaşsal işlemlerin başlatılacağını bildirdi.
Işıklar'ın konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde :      
"Kamuoyunun Dikkatine, New Center Alışveriş Merkezi otopark girişine yerleştirilen ATM Ünitesinin, iş merkezi yönetiminin aldığı karar sonucu gelir elde etmek amacıyla bankalara kiralandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Yer talebiyle ilgili belediyemizce alınan Encümen Kararı olmadığı gibi, kurumumuza yapılan herhangi bir müracaatta bulunmamaktadır. Yaya geçişini engelleyen bu yapı kurumumuzun girişimleriyle, yarına kadar süre isteyen iş merkezi yönetimi tarafından kaldırılacaktır. Gerekli takip çalışmalarını sürdürdüğümüzü belirtir, kaldırılmadığı takdirde yasal işlemlerin başlatılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."