Kalfalık ve Ustalık belgelerinde af

Kalfalık ve Ustalık belgelerinde af konulu eğitim ve bilgilendirme semineri Sanayi sitesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kalfalık ve Ustalık belgelerinde af
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi sitesi konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme seminerinde konuşan Sanayi sitesi Başkanı Ercan Çalışkan “Kalfalık ve ustalık belgelerinde yapılan değişikliklerin anlatılacağı seminerimize hoş geldiniz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim “dedi.

SİBESO Başkanı Nuray Koçer de kısa bir konuşma yaparak “Bu af süresinde tüm esnaf arkadaşlarımın bu belgelerine kavuşmalarını ümit ediyorum. Normal süreçlerde bu belgeleri almanın ve ne kadar uzun ve zahmetli bir iş olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sebeple esnafımıza bu konuda ayrıntılı olarak bilgilendirmeyi bir borç biliyoruz.”dedi.

Bilgilendirme semineri, İSTESOB Eğitim Müdürü Muzaffer Garip, Silivri Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Şenkal, Silivri Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı D.Fahri Aslan’ın Ustalık ve kalfalık belgeleri üzerinde detaylı bilgilendirmesiyle devam etti. Seminer, soru cevap şekliyle sona erdi.