Kaymakam Bekarlar, Güney Koreli öğrencileri ağırladı

Fener Köyü ortaokulunun davetlisi olarak Silivri'ye gelen 35 kişilik Güney Kore' li lise 1. Sınıf öğrenci grubu İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Bekarlar, Güney Koreli öğrencileri ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fener Köyü ortaokulunun davetlisi olarak Silivri’ye gelen 35 kişilik Güney Kore' li lise 1. Sınıf öğrenci grubu İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ı makamında ziyaret ettiler.

Düzenledikleri gezi kapsamında Köy yaşamını, kırsal alanda eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyerek ziyaretlerde bulunan öğrenci grubunu kabul eden İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar “İki ülkenin insanları arasında karşılıklı olarak güçlü sevgi ve dostluk bağlarının bulunduğunu bunun 1950’li yıllara dayandığını, bu ilişkileri sürdürmenin” önemini belirterek öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güney Koreli öğrencilerin ikinci durağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Öğrenci  öğretmenlerden oluşan grubu makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Güney Kore ile Türkiye arasında tarihten gelen seviyeli ve dostane bir ilişki olduğunu dile getirerek, dost ülkenin öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Güney Koreli öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ederek, İstanbul gibi tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınmış bir şehirde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.