Kaynarca, Sahilde Halkla Buluştu

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Önder 2 Sitesi'nde fidan dikim etkinliğinin ardından Silivri sahilinde halkla buluştu. Çay bahçelerini ziyaret edip vatandaşlarla görüşen Kaynarca, güneşli havanın tadını çıkaran çocuklarla da yakından ilgilendi.

Kaynarca, Sahilde Halkla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte, pazar gününü sahilde geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Önder 2 Sitesi’nde fidan dikim etkinliğinin ardından Silivri sahilinde halkla buluştu. Çay bahçelerini ziyaret edip vatandaşlarla görüşen Kaynarca, güneşli havanın tadını çıkaran çocuklarla da yakından ilgilendi. Kaynarca ve ekip arkadaşları, pazar keyfi yapan vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini de dinledi.

 

KAYNARCA, ATIL’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, tedavi süreci yaşayan Gülay Atıl’ı da evinde ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileğini iletti.