Kesintilere dikkat !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürlüğü, Silivri'nin bazı mahallelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesinti detayları şöyle

Kesintilere dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü planlı kesinti programı

AKÖREN Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

MURAT ÇESME Mh., ESKİ SİLİVRİ Cd., E5 LONDRA ASFALTI Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KAVAKLI Mh., DENİZ AKTAŞ Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SANCAKTEPE Mh., MİLLET Cd., GÜRPINAR Cd., HAMİT Sk., GÜVERTE Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

12 Mayıs 2019 Pazar günü planlı kesinti programı

AKÖREN Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

FEVZİPAŞA Mh., SÖĞÜT Cd., ERDOĞAN Sk., YÜREK Sk., BEHİÇ Sk., DERMAN Sk., GÜLBAĞLAR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 00:00-06:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

13 Mayıs 2019 Pazartesi günü planlı kesinti programı

MİMAR SİNAN Mh., FIRIN Sk., ALİPAŞA Cd., EŞREF Sk., ADALI Sk., UMUT Sk., MUMCU Sk., ARSLAN Sk., LOZAN Sk., KURT Sk., TAKVİM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

AKÖREN Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KAVAKLI Mh., FULYA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.