Mehmet Mert artı 1 tv'de canlı yayın konuğuydu

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, +1 TV'de yayınlanan Yeni Bir Gün programının canlı yayın konuğu olarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Mehmet Mert artı 1 tv'de canlı yayın konuğuydu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ebru Güngör’ün sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi her sabah 07:00 ile 10:00 arasında yayınlanan programın, 26 Temmuz Cuma saat 09.30’da canlı yayın konuğu olan Mehmet Mert gündeme dair ve yerel basının sorunlarına dair sorulara cevap vererek önemli tespitler yaptı.

Muhalefetteyken herkes dost!

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert canlı yayında şunları söyledi: muhalefetteyken bütün siyasi partiler yerel basın dostu oluyor. Ancak iktidara gelen hem verdiği sözleri unutuyor hem de ondan önce o koltukta oturanların yanlışlarını sürdürmeye devam ediyor. Yerel basının ekonomik zorluklardan önce kalifiye sorunu var. Ülkemizde en kolay yapılan iş bir imtiyaz belgesi alarak gazete çıkartmak. Bu durum da en çok işini hakkıyla yapmaya çalışanlara zarar veriyor.

Bu durumun böyle olmasına en büyük sebep ise siyasilerimizin, iş adamlarımızın ve tüm okurlarımızın işini doğru dürüst yapan basın yayın kuruluşu ile tüccar basın yayın kuruluşlarını ayırt edememesidir.