Motosiklet dünyasının kalbi Silivri'de atacak

Geçtiğimiz yıllarda Silivri Motosiklet Kulübünün çabalarıyla başlatılan Motosiklet festivalinin bu yıl 3.sü yapılacak. Çığ gibi büyüyen festivale bu yıl motosiklet camiasının devleri sponsor oluyor.

Motosiklet dünyasının kalbi Silivri'de atacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 3.sü yapılacak olan Motofest 4-7 Temmuz tarihlerinde Silivri sahilinde gerçekleştirilecek.Yoğun bir şekilde hazırlanan Silivri Motosiklet Kulübü ,festivalin kusursuzca yapılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp sözcüsü Özkan Kandemir yaptığı açıklamada “Festivalimizin bu yıl 3.sünü gerçekleştireceğiz. Bölgenin en yoğun katılımlı organizasyonunu son 2 yıldır gerçekleştirdik. Bu yılda her şeyin kusursuzca olması için kulüp üyelerimizle birlikte hazırlıklarımıza başladık. Şu ana kadar BMW- YAMAHA - SUZUKİ - KAWASAKİ - HONDA - KTM - BENELLİ - BARON CUSTOM- MOTOTAL - PİAGGİO - ÖNDER MOTOR - HERO - DAELİM - VESPA - MOTO GUZZİ - MOTUL gibi dev firmalar organizasyonumuza sponsor oldu. Bu dev markalar testler, sergiler ve özel modellerini yine festivalimizde sergileyecekler. Motosiklet dünyasının kalbi Silivri’de atacak,sürprizlerimiz devam edecek ”dedi.