SİHAD Silivri'ye Birincilik getirdi

Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından Fatih Spor Kompleksinde düzenlenen Halkoyunları İl Yarışmasında Silivri Halk Bilimi Araştırma Gençlik ve Spor Kulubü İstanbul Birincisi oldu.

 SİHAD Silivri'ye Birincilik getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aslıhan Seda Sezen Solmaz’ın eğitmenliğini yaptığı ve yardımcısı Remzi Tatlıcıoğlu’nun ’da büyük emeği ve katkısı olan Silivri Halk Bilimi Araştırma Gençlik ve Spor Kulubü Ekibinin Silivri’yi başarıyla temsil etmesi ve İstanbul birincisi olması Silivrilileri gururlandırdı. Ekibin Fatih Spor Kompleksinde yapılan halkoyunları yarışmasına ulaşımı Güngören Belediyesi tarafından yapılması ise dikkat çekti. Silivri’yi temsil eden Silivri Halk Bilimi Araştırma Gençlik ve Spor Kulubü Halkoyunları ekibine Güngören Belediyesi tarafından otobüs verilmesi bazı vatandaşların; “ Silivri’yi temsil eden halkoyunları ekibine otobüs tahsis etmesi Silivri Belediyesine mi, Güngren Belediyesine mi yakışır” şeklinde yorum yapmasına neden oldu. 

Solmaz destek verenlere teşekkür etti

Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından Fatih Spor Kompleksinde düzenlenen Halkoyunları İl Yarışmasında İstanbul birincisi olarak Silivri’ye birincilik kupası kazandıran Halkoyunları Eğitmeni Seda Sezen Solmaz emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür etti.

Öncelikle büyük özveri ve gayretle yılmadan çalışan ekibime, çalıştırıcı oyuncu olarak her zaman yanımda olan kardeşim Remzi Tatlıcıoğlu’na ve çocuklarının bu ekipte oynamasına izin veren tüm ailelerimize sonsuz teşekkürlerini sunan Aslıhan Seda Sezen Solmaz; “Bizden her türlü desteğini esirgemeyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a, Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Maşalacı’ya, Silivri Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Ölçer’e, Yarışmaya gidebilmemizi sağlayan ve ulaşım aracını tahsis eden Güngören Belediye Başkanlığı’na, Bu ekibin yurtdışında tanınmasını sağlayan VIP Turizm yönetimine, seyahatlerimizde yiyecek ihtiyaçlarımızı karşılayan AYSO Gıda ve yöneticisi Sayın Dilek Demiral’e SİHAD yöneticileri Sn. Erdinç Ersoy, Erkan Metin ve bütün SİHAD yöneticilerine, Ekibimizin basın danışmanı Sayın Fatma Sarıbıyık ve Müge Cesur’a mesajları ve duaları ile desteklerini esirgemeyen bütün dostlarımıza ve ayrıca başarımıza köstek olmaya çalışarak, hırslanıp başarıya ulaşmamıza vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Ekibinden Solmaz’ı şaşırtan sürpriz

Silivri’nin yakından tanıdığı ve yıllardır Silivri Halkoyunları ekibinde eğitmenlik yaparak yüzlerce öğrenci yetiştiren ve öğrencileri tarafından sevilen Aslıhan Seda Sezen Solmaz’a ekibi Aslıtolia ismini taktı. Solmaz’a Aslıtolia ismiyle hitap eden ekibin üzerinde Aslıtolia yazılı tişörtleri gören Solmaz hem şaşırdı hem de duygulandı…