Silivri Müteahhitler Derneği kuruldu

Sosyal, kültürel ve mesleki anlamda tüm sorunları ortak paydada değerlendirip, çözüm noktalarını bilgi ve birikintileriyle kullanıp, en iyi şekilde çözümlemek amacıyla kurulan Silivri Müteahhitler Derneği (Simüder) dün basın toplantısı düzenledi.

Silivri Müteahhitler Derneği kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek Başkanı Sedat Karakaş tarafından yapılan basın açıklamasında Dernek üyeleri de hazır bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;         

Silivri Müteahhitler Derneği (Simüder), Sosyal, kültürel ve mesleki anlamda tüm sorunları ortak paydada değerlendirip, çözüm noktalarını bilgi ve birikimleriyle kullanıp, en iyi şekilde çözümlemek amacıyla 20 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Sadece kendi sorunlarının yanı sıra toplumsal eksiklikler ve sorunları da bu çatı altında olan değerli üyeleriyle el ele verip SİMÜDER’i her alanda gözde bir kuruluş yapma hedeflenmiştir.

Derneğimizi, hemfikir olup birlikten kuvvet doğar anlayışı ile çok kıymetli meslektaşlarımızla beraber kurduk. Ana ilkemiz doğruluk, dürüstlük, çalışkan ve ahlaklı olmaktır. Derneğimizin Silivri’mize hayırlı olmasını dileriz.

Geçtiğimiz günlerde (13.11.2017) yapılan kongre sonucu derneğin kuruluş üyeleri şu şekilde oluşmuştur;

Sedat KARAKAŞ (KARAKAŞ İNŞAAT)

Cemal MANAVOĞLU (MANAVOĞLU & MARSU İNŞAAT)

Eyüp BAYBURTLU (BAYBURTLU İNŞAAT)

Metin AKDENİZ (MEGAMET MİMARLIK YAPI İNŞAAT)

Kazım YILDIRIM (YILDIRIMLAR İNŞAAT)

Turan ERDEN (TAŞ GRUP İNŞAAT)

Fecri TANIŞMAN (TANIŞMAN İNŞAAT)

Hüseyin KAPISIZ (AYKA İNŞAAT)

Adem KILIÇ (KILIÇ İNŞAAT)

Yasin DANIŞ (ATILIM BETON- İNŞAAT)

Adem ERDEN (ADER GRUP İNŞAAT)

Yüksel ÖZDEMİR (İNŞA YAPI)

Sinan AKDAĞ (BAYBURTLU İNŞAAT)