Tıpkı Bizim Gibiler +1 Farkla

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, 1 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü'nde Başkan Işıklar'ı ziyaret ederek kendi yaptıkları Sevgi Kurabiyelerini hediye etti.

Tıpkı Bizim Gibiler +1 Farkla
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 1 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde özel konuklar ağırladı. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, aileleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Işıklar’ı ziyaret ederek kendi elleriyle yaptıkları sevgi kurabiyelerinden bir sepet hediye etti. Bu özel ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade eden Başkan Işıklar: “Merkezimiz 7 senedir büyük bir özveriyle çalışıyor. Hizmet alan da hizmeti veren de karşılıklı iyi bir diyalog halinde. Bunu çocuklarımızın gelişiminden anlayabiliyoruz. Eğitimlerin sonucunda ne kadar güzel işler yapıldığını görüyoruz. Resimler, el isleri, sabunlar ve kurabiyeler hepsi çok güzel. Siz ailelerimizle diyalog halinde, fiziki şartlarımızı daha da iyileştirerek bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
VOLKAN MADALYASINI IŞIKLAR’A HEDİYE ETTİ
Türkiye Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası’nda farklı birçok branşta Türkiye Şampiyonluğu olan Silivrili Volkan Yavuzaslan da, farkındalık gününde Başkan Işıklar’ı ziyaret etti. Volkan, madalyalarından birini günün anısına Işıklar’a hediye etti.
 
PASTA KESTİLERİ, KURABİYELERİNİ İKRAM ETTİLER
Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, ziyaretlerinin ardından ilçe sahilinde bir pasta keserek farkındalık gününü kutladı. Ailelerinin de katıldığı kutlamada öğrenciler çay bahçelerinde kendi yaptıkları kurabiyeleri Silivrililere ikram etti.