İETT seferleri esnafı bitirir!

Silivri Merkez'e hizmet veren İETT, mahalllere de hizmet ver-meye başladı. Gümüşyaka'dan sonra Çanta Mahallesi'nde de İETT seferleri başlayacak. Bazı vatandaşlar İETT seferlerinin minibüsçü esnafını olumsuz etkileyeceğini dile getirdi

İETT seferleri esnafı bitirir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanta Mahallesi ile TÜYAP arasında İETT seferleri başlıyor. Silivri merkez ve Gümüşyaka mahallesinin ardından İETT'nin önümüzdeki Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacağı durak ise Çanta Mahallesi oldu. İETT otobüslerinin hareket noktası Çağdaşkent olacağı bildirildi. İETT 2017 yılı itibariyle hizmete soktuğu otobüslerle Çanta - TÜYAP / Beylikdüzü Metrobüs Durağı güzergâhında ulaşım sağlayacak.

Kutlu'ya teşekkür

Çağdaşkent Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Halkımızın ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan sevgili başkanlarım Yasin Danış, Rıfat Kutlu ve Kadir Topbaş Çantaköy ve Çağdaşkent'te İETT seferlerini başlatmıştır; kendilerini tebrik eder, her daim arkalarında olduğumuzu tüm Çağdaşkent adına bildiririm. Seferler 16.01.2017 Pazartesi günü saat 06.30 itibariyle Çağdaşkent'te başlayacaktır. Saygı ile kamuoyuna duyurulur” dedi.

Endişeyle karşılandı

Öte yandan İETT'nin Silivri'nin mahallelerinde de  hizmet vermeye başlaması, minibüsçü esnafını bitireceği yönünde endişelere yol açtı. Bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptığı yorumlarda, "Minibüsçü arkadaşlara ve abilerime de bu güne kadar Çantaköy halkının yaz kış çilesini çektikleri için. paramız olmadığında sonra veririz dediğinizde olmaz demedikleri için teşekkürü bir borç biliyorum. Ve herkese hayırlı olsun diyorum" diyerek minibüsçü esnafına yapılan haksızlığı kinayeli sözlerle eleştirdiler.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım/Gazete İstanbul