Eşim kayıp dedi ama...

R.G. 'Eşim kayboldu' diye jandarmaya başvurdu. Fakat polis R.G.'nin benzin istasyonundaki görüntülerine ve birinin 'motosikletinin arkasında kan damlayan çuval vardı' ifadelerine ulaştı

Eşim kayıp dedi ama...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AHT MUHABİRİ HÜSEYİN ŞENTÜRK'ÜN ÖZEL HABERİ

İstanbul Çatalca’daki bir villada 4 ay önce bekçi olarak işe başlayan R.G (37), eşi R.G. (35) ve 6 aylık oğluyla birlikte villanın müştemilatına yerleşti. Ancak Ramazan Bayramı’nın son günü genç kadın ortadan kayboldu. Jandarmayı arayan R.G. şunları anlattı: “Balık tutmak için hep birlikte motosikletimizle dere kenarına gittik. Birkaç saat sonra eve döndük. Ben bir ara ağları kontrol etmeye tekrar dereye gittim. Döndüğümde oğlum evde yalnızdı. Her yere baktım ama eşimi bulamadım.”

KAN DAMLIYORDU

Jandarma kayıp ihbarıyla ilgili araştırmalara başladı. Aynı saatlerde karakola bir telefon geldi. Arayan
mahalle girişindeki benzin istasyonundaki pompacıydı. Pompacı gördüğü bir şüpheli durumu jandarmaya şöyle anlattı: “İstasyona motosikletli bir adam geldi. Yanında küçük bir bebek de vardı. Motosikletin ön kısmına koli bandıyla bağlanmış sarı bir çuval vardı. Çuvaldan kana benzer bir sıvı akıyordu. Sorduğumda bana tentürdiyot olduğunu söyledi ama inanmadım. Arkada da döner bıçağına benzer büyük bir bıçak vardı.”

ALYANSI VE TELEFONU EVDE

İstasyona giden jandarma ekipleri kamera kayıtlarını inceledi. Sonuçta istasyona gelen kişinin, eşinin kayıp olduğunu bildiren R.G. olduğu kamera kayıtlarından tespit edildi. Çuvaldan istasyonda damlayan sıvıdan örnek alan jandarma, bunu kriminal laboratuvara gönderdi. Ailenin yaşadığı evi tekrar arayan ekipler genç kadının alyansını, cep telefonunu ve kimliğini de masa üzerinde buldu. Ailenin gittiği dere kenarında yakılan ateş içerisinde de kadın kıyafetlerine ait olduğu sanılan düğmeler bulundu. Jandarma, ifadesinde çelişkiler olduğu tespit edilen R.G.’yi bir kez daha karakola çağırdı. Ancak bekçi R.G., çağrıya uymayarak 6 aylık oğluyla birlikte kayıplara karıştı. Jandarma, bekçinin izini kısa sürede buldu. R.G. suçlamaları kabul etmedi ama mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.