CHP Silivri Engelli Komisyonu Seminer düzenliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ortak olmak amacıyla kurulan Engelli Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

CHP Silivri Engelli Komisyonu Seminer düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ortak olmak amacıyla kurulan Engelli komisyonu çalışmalarına 1 Ekim tarihinde gerçekleştireceği seminerle devam edecek.

Engelli Komisyonu Başkanı Korhan Berktaş ve komisyon üyeleri 1 Ekim Çarşamba günü saat 12:00’de Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda Engelli Farkındalık Semineri gerçekleştirme kararı aldı.

Komisyondan yapılan açıklamada, “Şunu çok iyi biliyoruz ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün değil, yarın ne durumda olacağımız belli değil. Gerçekleştireceğimiz seminerde engelli vatandaşlarımızın içinde bulundukları sorunları ele alıp, bunları ilgili noktalara iletmeyi hedefliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” denildi.

‘Farkındalıklı Yaşam’ başlığı altında gerçekleştirilecek seminerde “Yeni Bir Yaşam Öğretisi” konulu seminer gerçekleştirecek olan Kişisel Gelişim Uzmanı Cenk SABUNCUOĞLU’nun konuk konuşmacı olarak katılacağı seminer 1 Ekim Çarşamba Günü saat 12:00’de Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek.

1 Ekim Çarşamba Günü saat 12:00’de Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek seminere tüm Silivri Halkını davet eden komisyon şu çağrıda bulundu, “Unutmayalım hepimiz birer engelli adayıyız.”