CHP Gümüşyaka'yı Ziyaret Etti

CHP Silivri İlçe Örgütü geçtiğimiz günlerde mahalle ziyaretlerine başladı. Gümüşyaka'da oluşturulan belde örgütü ile bir araya gelen CHP ilçe örgütü yapılanlar ve yapılacaklar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

CHP Gümüşyaka'yı Ziyaret Etti

CHP Silivri İlçe Yöneticisi Cem ÇAKIR’IN konuşması ile başlaya toplantıda Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka’ya yaptığı yatırımlar ve yapılacaklar konusunda Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tülay SİNKIL: “ Silivri Belediye Başkanı Özcan IŞIKLAR ile beraber çalışmaktan çok mutluyum. Gümüşyaka’mızın çehresini değiştiren çalışmalar ile Gümüşyaka’mız prestij kazanmaya devam edecektir. Bu güne kadar prestijli yol çalışmaları devam etti. Bunun yanı sıra Gümüşyaka’da hepimizin uğrak yeri olan Belediye Çay Bahçesi mezbelelikten kurtularak daha modern bir görünüme kavuştu. Silivri’nin hiçbir yerinde şu anda bulunmayan rahatlıkla Yapılan pek çok hizmeti hep beraber görüyoruz. Hizmetlerimiz daha da genişleyerek devam edecektir. Sırada plaj ve sahil düzenlemelerimiz var, bedestenlerimizin yapımı var. Hedefimiz 2014 yılındaki yerel seçimleri tekrar kazanarak Silivri’mizi ve Gümüşyaka’mızı aydınlık geleceğiyle buluşturma hayalimizi devam ettirmektir.” Dedi.

TUĞLU: “ CHP BAYRAĞINI SİLİVRİ KALESİ’NİN BURÇLARINDA DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tülay SİNKIL’IN ardından söz alan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin TUĞLU: “  18 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizin ardından sizlerle bu kadar uzun zaman sonra buluştuğumuz için özür dileriz. Mahalle örgütlenmelerimizi bitirmek üzere bir çalışma yaptık gecikmemizin temel sebebi budur. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı ben ve ilçe yöneticisi arkadaşlarım çok mutluyuz. Silivri’mizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını devam ettirmek üzere gerekli çalışmaları yaptığımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. İlçe Yönetimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Belediye Başkanımız ve siz değerli örgüt emekçilerimiz ile birlikte partimizin yerelde iktidarını sürdürerek önce İstanbul’u sonra da genel iktidarı alacağımızdan hiç şüphemiz yok. Biz köklü ve her gün büyüyen bir aileyiz. Her zorluğun üstesinden beraber gelmesini iyi biliriz. Silivri’yi, İstanbul’u ve Türkiye’yi aydınlıklar ile buluşturacak tek seçenek Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Tüm örgütümüzün çalışması ve desteği ile kongremizde de söylediğim gibi CHP bayrağını Silivri Kalesi’nin burçlarında dalgalandırmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Toplantı soru cevap ile devam etti. Mahalle örgütlenmesinde görev alan partililer ile yapılacak çalışmaları görüşen Tuğlu ziyaretlerin sık sık devam edeceğini vurguladı. Yeniden açılacak olan Gümüşyaka Mahalle Temsilciliğini de ziyaret eden Tuğlu tüm partililere çalışmalarında başarılar diledi.