Renkli Balonlar'dan anlamlı yeni yıl hediyeleri

Renkli Balonlar Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri yeni yıl kutlamalarına farklı bir soluk getirdiler.

Renkli Balonlar'dan anlamlı yeni yıl hediyeleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Renkli Balonlar Anaokulu, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk anlayışını, bu yıl yapacakları yeni yıl kutlamalarına da yansıttı. Bu yıl içerisinde öğrencilerine yardımlaşma ve paylaşma anlamında birçok etkinliğe imza atarken, dünyayı paylaştığımız hayvan dostlarını unutmayarak öğrencilerin yaptıkları kuş evleri ile okulun bahçesini süslemişti. Sonrasında ise geri dönüşümün önemini anlatabilmek adına Arçelik yetkilileri ile bir dizi ortak etkinlikler gerçekleştirilmişti.

Yeni yılda yeni dostluklar

Renkli Balonlar Anaokulu son olarak ise yeni yıl kutlamalarına yeni bir soluk getirdi. Daha önceki yıllarda yılbaşı kutlaması dahilinde kendi aralarında hediyeleşen öğrenci ve öğretmenler, bu yılki hediyelerini ise yeni kazanacakları dostları için paketledi.

Türkiye genelinde soğuk kış günlerinde kışlık kıyafetlere ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere Renkli Balonlar öğrencileri, kendilerine küçük gelen kıyafetlerini hediye paketlerine koydular.

Yardımlaşma Haftası değer kazandı

Renkli Balonlar öğrencileri Yardımlaşma Haftası dahilinde yardımlaşma ve dayanışma değerlerini yaşayarak öğrenirken, ihtiyaç sahibi dostlarını da sevindirmiş olacaklar. Renkli Balonlar ailesi, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtirken bu tür projelerine de yıl içerisinde devam edeceklerini belirtti.

Eyüp Can BALABAN