Silivri'de Korona tatilinin ilk online dersi yapıldı

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsü vakalarının Türkiye'de de görülmesi sonrası okulları tatil edilirken, öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerinin aksamaması için Özel Silivri Safir Koleji'de bugünden itibaren uzaktan öğrenim yöntemiyle eğitime başlandı.

Silivri'de Korona tatilinin ilk online dersi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Safir Koleji’nde dersler teknolojinin sağladığı imkanlarla kesintiye uğramadan devam ediyor. Özellikle LGS’ye hazırlık dönemindeki öğrencileri ve velilerini daha fazla tedirgin eden bu süreçte, Safir Koleji öğrencileri için dijital platformlarla, online dersler ve online deneme sınavları uygulanacak. Ayrıca dijital ortamda ödevledirmeler yapılacak ve verilen ödevlerin kontrolleri de sağlanacaktır. Kurum psikolojik danışmanının da desteğiyle motivasyon kaybına uğramadan, hazırlık sürecine devam etmeleri sağlanacaktır.

Silivri Safir Koleji Müdürü Özgür Koçak “Eğitim ve öğretim kesintiye uğratılamayacak kadar önemlidir. Bu nedenle, Bakanlığımızın aldığı karar sonrasında ilk 48 saat içinde çalışmalara başladık ve ilk dersimizi 16.03.2020 Pazartesi günü itibariyle başarılı bir şekilde uyguladık. Tatil süresince tüm kademe öğrencileri online eğitimle eğitim öğretim süreçlerine kesintisiz devam edeceklerdir” dedi.