BELEDİYE PERSONELİ MAAŞINI VAKIFBANK’TAN ALACAK

Silivri Belediyesi, belediye personelinin aylık ve ücretlerinin ödenmesine yönelik olarak Vakıfbank ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokole göre Vakıfbank tarafından verilecek 475 bin TL’lik promosyon ödemesinin tamamı belediye personeline dağıtılacak.

BELEDİYE PERSONELİ MAAŞINI VAKIFBANK’TAN ALACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 20 Temmuz 2007 tarih ve 26588 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2007/21 sayılı Başbakanlık Genelgesine ek olarak yayınlanan 10/08/2010 tarih ve 27668 sayılı Başbakanlık Genelgesine göre, Belediye personelinin aylık ve ücretlerinin ödenmesine yönelik olarak Vakıflar Bankası Silivri Şubesi ile protokol imzaladı. Genelgeye uygun olarak oluşturulan komisyonun nezdinde, 05 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda istekli bankalardan teklifler alınarak, değerlendirme gerçekleştirildi. Yapılan incelemeler sonrasında en uygun teklifi veren Vakıflar Bankası Silivri Şubesi ile 3 yıllık protokol sözleşmesi imzalandı.

Protokole göre Vakıflar Bankası tarafından verilecek 475 bin TL’lik promosyon ödemesinin tamamı belediye personeline dağıtılacak. Silivri Belediye personeli Aralık ayı itibariyle maaşını Vakıfbank’tan çekmeye başlayacak.