Esnafa Banka Desteği

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ING Bank Silivri Şubesi arasında imzalanan protokole göre, oda üyesi 3 binin üzerindeki esnaf ve sanatkarlara, bankacılıkta daha cazip koşullar getiriliyor.

Esnafa  Banka  Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de banka şubeleri, esnaf ve sanatkarlara destek olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Nitekim ING Bank Silivri Şubesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) arasında dün imzalanan protokole göre, oda üyesi 3 binin üzerindeki esnaf ve sanatkarlara,  bankacılıkta daha cazip koşullar getiriliyor.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu  ile ING Bank Silivri  Şube Müdürü Barış Tutuk’un imzaladığı protokole göre, oda üyelerine ticari nakdi kredi, taksitli ticari kredi, gayri nakdi teminat mektubu kredisi ve nakit yönetimi hizmetleri  daha cazip koşullarla kullandırılacak. Dahası, POS cihazı kullanımı, çek karnesi tahsisi, şirket kredi kartı, “tüzel” kredili mevduat hesabı, “rotatif” krediler, işletme sermayesi finansmanına yönelik taksitli ticari krediler, ağır ve hafif ticari araç kredileri, işyeri alımına yönelik gayrimenkul kredilerinde daha cazip koşullar sağlanacak.

Tüm bankalardan cazip…

Bir Hollanda Bankası olan ING Bank Silivri Şube Müdürü Barış Tutuk, “Hollanda’daki merkezimizden bize çok cazip fonlar geliyor. Bu fonları esnaf ve sanatkârlar yararına kullanacağız. İddia ediyorum, tüm banka faizlerinin altına bile düşeceğiz” diye konuştu.

Protokolü imzaladıktan sonra, SİBESO Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ile objektif karşına ekibiyle birlikte topluca geçen Barış Tutuk, “Esnaf ve sanatkarların her zaman yanındayız” mesajı verdi.