Yılbaşı Çekilişi 2019 Sonuçları Milli Piyango BİLET SORGULAMA

Her sene yılbaşında aynı heyecanı yaşayan Türkiye, nefesini tuttu ve Milli Piyango İdaresi'nin 2019 yeni yıl özel çekilişinin sonuçlarını açıklamasını bekliyor. Sıralı tam listeyi açıklanır açıklanmaz buradan öğrenebileceksiniz. 2019 büyük ikramiye, bütün kazanan numaralar ve amorti rakamları sıralı tam listeyi bu haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte 2019 Milli Piyango çekiliş sonuçları öncesi tüm bilgiler...

Yılbaşı Çekilişi 2019 Sonuçları Milli Piyango BİLET SORGULAMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılbaşına özel olarak, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019 yılbaşı özel çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Ellerde biletlerle birlikte süren heyecanlı bekleyişin sonuçları bu akşam belli olacak. Milli Piyango MP 31 Aralık 2019 yılbaşı çekiliş sonuçları bilet sorgulama, hangi numaralara çıktı, Milli Piyango 31 Aralık yılbaşı sıralı tam liste bu haberimizde sizleri bekliyor... Milli Piyango büyük ikramiye numaraları, amorti numaralar, çeyrek bilet, tam bilet, yarım bilet numaraları hangisi kazandı. Milli Piyango sıralı tam listesi ve çekiliş sonuçlarını buradan öğrenebilirsiniz....  

2019 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARINA ERİŞEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? (Tam, Yarım ve Çeyrek Bilet Fiyatları)

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında ödenecek toplam ikramiye tutarı ise 390 milyon 910 bin lira olacak. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet de 17,5 liradan satılacak. Yılbaşı özel çekiliş biletleri, 29 Kasım 2018 Perşembe gününden itibaren piyasaya sürülecek.

2019 Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar?

Türkiye'de her yıl milyonlarca insanın zenginlik hayalleri kurduğu ve bu yıl büyük ikramiyenin 70 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa çıktı.

SAHTE MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ANLAŞILIR?

Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.

Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.

Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.

Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.

Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.