Bu proje Silivri'nin gözdesi olacak!

Bugüne kadar Silivri'de birçok nitelikli konut projesine imza atan Bayburtlu İnşaat, Silivri'nin gözdesi olacak yeni projesi 'Pearl Of Silivri'nin temelini dualar eşliğinde attı.

Bu proje Silivri'nin gözdesi olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de nitelikli konut projelerinin mihenk taşlarından biri olan Bayburtlu İnşaat, Silivri’nin parlayan bölgesi Yeni mahallede gerek konumu gerekse kullanılacak malzeme ile Silivri’nin gözdesi olacak yeni projesi “Pearl Of Silivri”nin temellerini bugün dualar eşliğinde attı.

“Pearl Of Silivri” ‘de birinci sınıf malzeme ve işçilik ön planda olurken akıllı ev sistemi de entegre edilecek.8500 Metre kare alan üzerine 4 blok 100 daire olacak olan projede açık havuz, kamelyası, kapalı otopark, dış cepheleri Taş cephe, çocuk oyun alanları ve büyük bir ölçüde peyzaj alanları göze çarpıyor.

2018 yılının Ocak ayında tamamlanması öngörülen proje 2+1 daireler 161 metrekare, 3+1 daireler 235 metrekare ile satışa sunuldu.

“Pearl Of Silivri” hakkında bilgiler veren Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu üyesi Eyüp Bayburtlu “Diğer projelerden ayıran özelliği birinci sınıf işçilik olması, büyük olması ve kullanılan malzemelerin A kalite olması. Projemizde, teknolojiyi de yakından takip ederek akıllı ev sistemini entegre edeceğiz. Projeden daire sahibi olan vatandaşlarımızın konforu ve hayatını kolaylaştırıcı özellikleri bu projede hayata geçiriyoruz.”dedi.

 “Pearl Of Silivri” nin Silivri’nin vitrini o olacağını belirten Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu Başkanı Yakup Bayburtlu da ; ‘Projemizden daire alacak olan vatandaşlarımız çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Projemizin büyük bir kısmını yeşil alana ayırdık. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki yakın bir gelecekte İstanbul’un ikinci Floryası olacaktır’’ dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Silivri’nin yeni gözdesi “Pearl Of Silivri” nin temeli atıldı.