Fatih Mahallesi'nde Plan toplantısı yapıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fatih Mahallesi'ni de içeren 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planları ile ilgili gelişmeler konusunda bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Fatih Mahallesi'nde Plan toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Planlama Birimi, Silivri Merkez Kentsel Sit Alanı (Fatih Mahallesi) ve Nekropol Alanı 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Fatih Mahallesi Havuzlu Kahve’de gerçekleştirilen toplantıda planlara yönelik gelişmeler aktarılırken, planların 25 Haziran’a kadar askıda kalacağı bildirildi.

 

IŞIKLAR; “PLANLAMA BİRİMİMİZDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ”

İtiraz süreci boyunca Silivri Belediyesi Planlama Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabileceğinin altını çizen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivri Merkez Kentsel Sit Alanı (Fatih Mahallesi) ve Nekropol Alanı 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları, 16.04.2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandı. 25 Haziran 2012 tarihine kadar askıda kalacak planlar ile ilgili itiraz etme hakkına sahibiz. Konuyla ilgili belediyemizin Planlama Birimimize tüm sorularınızı sorarak, detaylı bilgi alabilirsiniz” dedi.

 

HAS TEKNİK BİLGİLER VERDİ

Silivri Belediyesi Teknik Başkan Koordinatörü Mehmet Has, planlar ile ilgili teknik bilgiler verdi. İtiraz edilmesi gereken tüm konuları birlikte değerlendirelim diyen Has, daha sonra itirazların Büyükşehir Belediyesi’ne gönderileceğini söyledi.