Yoğurt Festivali'nde Muhteşem Final

Silivri 51. Yoğurt Festivali muhteşem bir finalle sona erdi. Kültürel birçok etkinliği içinde barındıran festival, Zülfü Livaneli'nin Silivrilileri adeta büyülediği konserle son buldu.

Yoğurt Festivali'nde Muhteşem Final
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi 51. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Ülke gruplarının dans gösterileri ile başlayan programda, yabancı konuklar rengârenk kostümleri, koreografileri ve performanslarıyla beğeni topladı.  

 

LİVANELİ VE MELEKLERİ SAHNEDE

51. Yoğurt Festivali’nin finalinde ise Zülfü Livaneli sahne aldı. On binlerce Silivrili’nin buluştuğu konserde Livaneli, Leylim Ley, Yiğidim Aslanım, Karlı Kayın Ormanı gibi sevilen birçok eserini seslendirdi. Büyükçekmece Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu’nun da eşlik ettiği Livaneli’nin konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalabalık azalmadan devam etti.

 

BİNLER EŞLİK ETTİ

Silivrililere unutulmayacak bir konser ziyafeti yaşatan Zülfü Livaneli’ye, Başkan Işıklar, ilçe protokolü ve Silivriler de söylediği şarkılarda eşlik etti.  Silivri Belediyesi başkanı Özcan Işıklar konser bitiminde Silivri’nin meşhur yoğurdunu ve eski yoğurt satıcılarını simgeleyen Yoğurtçu Heykeli’ni takdim ederek, Livaneli’ye teşekkür etti.