Anıtlar Kurulu Yetkilileri Silivri'deydi

İstanbul 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü yetkilileri, bölge planlarını yerinde incelemek üzere Silivri'deydi. Başkan Işıklar, kurul heyetiyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Anıtlar Kurulu Yetkilileri Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul 1 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü yetkilileri, Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan, Silivri Merkez Kentsel Sit Alanı ve Selymbria Antik Kenti Nekropolü 3. Derece arkeolojik sit alanı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı’nı yerinde incelemek üzere Silivri’deydi. İstanbul 1 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Ahmet Latifoğlu, Kurul Başkanı Hüseyin Koç, Başkan Yardımcısı Suat Çakır ile Kurul Üyeleri Barış Han, Aslıhan Y.Beyazıt ve Zuhal Ayanoğlu’nun yer aldığı inceleme ziyaretine Silivri Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediye Planlama, İmar ve Kentsel Tasarım Müdürlüğü teknik elemanları eşlik etti.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurul heyetiyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 22 yıldır devam eden imar sorununun, son 5 yıldır sürdürülen çalışmalarla sona gelindiğini ifade eden Işıklar, kurul yetkililerine teşekkür etti. Başkan Işıklar, yemeğin sonunda misafirlerine Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde üretilen ürünlerden hediye etti.